Harta site-ului
Ajutor
Un nou acord de colaborare semnat de Consiliul raional Dubăsari cu Federația Moldovenească de Fotbal
Un nou acord de colaborare semnat de Consiliul raional Dubăsari cu Federația Moldovenească de Fotbal

Astăzi, 28 august, Consiliul raional Dubăsari a semnat acordul de colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal. Anterior, prin Decizia Consiliului raional Dubăsari, Președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV, a fost împuternicit pentru semnarea acordului dat.
În prezența secretarului Consiliului raional Dubăsari dna Maria JIMBEI, a directorului Școlii Sportive Raionale dl Andrian GHERLAC și președintelui Asociației raionale de fotbal Dubăsari dl Sergiu GRIGORIEV, dl Grigore FILIPOV și secretarul general al federației dl Serghei BUTELSCHI, au încheiat acordul de colaborare prin semnăturile autentificate.
Prezentul acord prevede organizarea, coordonarea și dezvoltarea ramurii sportive, a fotbalului, inclusiv pregătirea sportivilor, precum și sprijinirea acestora pentru participare atât la competițiile naționale cât și internaționale.
,,Suntem bucuroși să semnăm acest acord, care la sigur ne va asigura o colaborare fructuoasă pe viitor”, a subliniat președintele raionului Dubăsari.
Totodată, Federația Moldovenească de Fotbal a felicitat raionul Dubăsari cu acest succes frumos, care va dezvolta și mai mult fobalul un ,,gen de sport ce asigură dezvoltarea fizică a copiilor, va oferi oportunitate tuturor celor ce iubesc acest gen de sport de a munci și de a dezvolta rezultate remarcabile și de a deveni sportivi de performanță”.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Un nou acord de colaborare semnat de Consiliul raional Dubăsari cu Federația Moldovenească de Fotbal - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta